Thursday, 12 July 2018

DANA PERUNTUKAN SEBANYAK RM50 RIBU UNTUK BAKAL PENGANTIN DI EDARKAN KE PUSAT-PUSAT KURSUS KAHWIN TERPILIH

Buletin Utama

Kuala Lumpur : Pertubuhan NGO dan gabungan catering-catering bumiputera telah bersetuju untuk menyumbangkan dana voucer sebanyak RM50,000.00 kepada pusat-pusat kursus perkahwinan yang terpilih. Menurut jurucakap pertubuhan tersebut Hayazi Hassan atau dikenali sebagai Pak Yazi, sumbangan ini bagi membantu dan meringankan bebanan bakal-bakal pengantin, menurut beliau lagi sumbangan dalam bentuk voucher diskaun diberikan sebanyak RM30.00 seorang akan diedarkan mulai 15 Julai ini dan menyasarkan hampir 10 ribu bakal pengantin yang akan berkursus sekitar Kuala Lumpur dan Putrajaya.

Menurut beliau lagi sumbangan sebanyak RM30.00 voucher tersebut membolehkan peserta hanya perlu membayar baki yuran sebanyak RM90.00 sahaja. Selain dari tajaan voucer kursus kahwin ini, pertubuhan ini juga menawarkan voucher-voucher perkahwinan lain seperti voucher catering, voucher pelamin dan banyak lagi.

Antara pusat-pusat yang terlibat ialah Pusat Kursus kahwin Mahligai Firdaus di Setiawangsa,, Pusat kursus kahwin Medan Mara, Pusat Kursus Kahwin Putrajaya, Pusat Kursus kahwin Pertama Kompleks dan Pusat kursus kahwin BTS (Sg Besi)

Pengurus Pusat Kahwin Mahligai Firdaus, Shakri Yusof berkata; 

"Sumbangan dana ini amat dialu-alukan dan kerjasama antara pertubuhan NGO dan Catering dapat mengurangkan bebanan peserta kursus kahwin. Selain itu, dapat membantu para peserta membuat pilihan bijak dan perbandingan diantara pusat-pusat yang menyediakan perkhidmatan katering dan perkahwinan dalam persiapan majlis perkahwinan nanti" Menurut Shakri lagi Yuran Kursus kahwin kini berjumlah RM120 kini dengan adanya sumbangan voucher kursus kahwin para perserta hanya perlu membayar RM90 sahaja tertakluk terma dan syarat, katanya".

Menurut Pak Yazi, edaran voucher ini akan diberi melalui pusat-pusat kursus terpilih bermula bulan Julai 2018 hingga September 2018 dan untuk melayakan  para peserta menikmati voucher potongan sebanyak RM30 ini para peserta perlu membuat tempahan secara berkumpulan minima 5 orang ke atas, Beliau menyarankan agar bakal-bakal pengantin ini merebut peluang ini. Bagi mendapatkan maklumat lanjut atau tempahan kursus kahwin melalui voucher ini bakal-bakal pengantin boleh menghubungi urusetia Encik Firdaus di talian 018-205 8455Kursus Kahwin 1 Malaysia paling terbaik abad ini .

Jom booking secara berkumpulan dan dapatkan voucher potongan yuran sebanyak RM30 sumbangan Pak Ya Catering and BIstro dan penaja-penaja lain

Slot available JULAI HINGGA SEPTEMBER 2018 . Boleh check tarikh mengikut kelapangan anda . Every saturday & sunday or wednesday & thursday .

Makan & minum disediakan . File , buku , alat tulis dan lain lain juga diberikan kepada anda !

Berminat ?

Klik DISINI 018-2058455 .
Bayaran RM120 seorang ,EHHH SILAP YURAN HANYA RM90 SAHAJA APABILA ANDA MEMBUAT TEMPAHAN SECARA KUMPULAN(5 ORANG KE ATAS) DAN DAPATKAN TAJAAN VOUCER DISKAUN RM30 SUMBANGAN PAK YA CATERING AND BISTRO
.
DEPOSIT RM20.00 DIKENAKAN BAGI TUJUAN BOOKING

Klik sini untuk cara bayaran

SILA WHSPP UNTUK DETAIL DEPOSIT BOOKING 
Pusat kursus kahwin under KK1M ;

  • BTS (BTS)
  • PUTRAJAYA P7 . (P7)
  • SETIAWANGSA . (SWANGSA)
  • PERTAMA KOMPLEKS . (PK)
  • MEDAN MARA, KUALA LUMPUR (MARA)

Mengapa perlu memilih KK1M sebagai pilihan pusat kursus kahwin anda ?

Pertama .
Masih tiada ujian dan tak perlu bermalam seperti yang dikecohkan tu 👍 .

Kedua .
In shaa Allah makanan dan minuman yang disediakan sedap dan halal  .

Ketiga .

Pengurusan dan fasiliti yang baik .
 Tak bosan . Makan minum tersedia
 Penceramah sporting dan pakar .
 Surau dan tandas yang bersih .
 Dewan aircond dan luas .


WOW 😍 apa tunggu lagi ? Booking seat anda segera sementara masih banyak kekosongan .

NOTA : Kursus diadakan setiap sabtu dan ahad sepanjang minggu dan kursus pada hari rabu khamis diadakan di pusat kursus  setiawangsa sahaja

CARA BOOKING 

SMS/WS : TEMPAT NAK KURSUS, NAMA-NAMA PENUH PESERTA DAN TARIKH NAK KURSUS


CONTOH :

SETIAWANGSA, ALI bin AHMAD, JULIANA bt HAMDAN, 9-10/9/18

SEND WS/SMS KE :018-205 8455

Sebarang pertanyaan boleh terus WA / SMS / CALL nombor yang tertera diatas .


KURSUS DIADAKAN SETIAP SABTU AHAD DAN RABU KHAMIS SEPANJANG MINGGU

No comments:

Post a Comment